Тільки троянди ?! Поради краси від блогерів з усього світу, як зробити щось корисне для шкіри з масла троянди.

Сидячи зі своїми батьками в прекрасному оточенні безлічі троянд різних типів я задумалася про те, що можна зробити з троянд не тільки для очей, а й для шкіри та волосся. Вистачило простого питання мамі. Вона ще не забула народні украïнськi мудрості, на відміну від мене. Вона розповіла мені, що з троянд можна зробити масло (див нижче поради від краси блогерів), варення, або навіть настiйку … Ну а далі пішов уже Google вхід.

Роза вважається королевою квітів.

Жоднa іншa квітка не може похвалитися такою кількістю любові, краси і розкоші як троянда. Ще в давні часи, троянда вважалася квіткою любові і зваблювання та була покладена у руки богині Афродіти.

Однією з причин ïï популярності є дорогоцінне масло троянди, чий видобуток є дуже складним і дорогим процесом. Квіти троянди дуже тонкі і схильні до паразитiв. Для того, щоб отримати найкраще масло, квіти повинні бути зібрані протягом перших 30 днів рано вранці. Цей аспект має важливе значення, так як зі зменшенням або збільшенням зростання температури в денний час зменшується вміст олії. Потім вони відразу ж обробляються для вилучення олії троянди. Треба зауважити, що чотири тонни квітів дають всього літр олії троянди, що робить троянду дуже цінним товаром, особливо в парфумерії, в кремах або лосьйонах.

Так само масло використовують як відомо для ароматерапії через ïï лікувальнi властивостi. Інтенсивний аромат троянди надає заспокійливу дію на тіло й розум. Його використовують для приведення в рівновагу та для настрою. Перевага в ароматерапії з маслом троянди: масло може застосовуватися в процесі масажу.

Для косметики масло троянди так само цінне як i ефективнe. Воно містить значну частину ліпідів та транс-ретинiв, попередник вітаміну А. Це сприяє збереженню колагену і надає шкірі життєву силу і природну еластичність. Ліпіди зволожують особливо суху шкіру і відновлюють гідроліпідну плівку, захищаючи шкіру від швидкого випаровування й, отже, від сухості. Навіть невелика частина масла трянды в продуктах для догляду за шкірою досить для того щоб відчути позитивний ефект а також приємний аромат троянди.

Вода з троянди утворюється в процесі перегонки конденсату ефірного масла. Вода з троянди освіжає і надає антисептичну дію. Рожева вода часто додається в лосьйони, тоніки або спреї для тіла. Вона заспокоює шкіру і освіжає.

Я дуже люблю доглядати за собою і дуже багато роблю для шкіри. У 30 як не як складніше прокидатися зі свіжим личком. Однак я зовсім не вмію нічого робити своїми руками, тому після довгого перелику корисних властивостей троянди вдамся до допомоги подруг та знайомих блогерів і Ютуберiв по красі, які в цьому набагато краще досягли успіху ніж я.

Так що поради та рекомендації від блогерів про красу про те, як зробити масло троянди в домашніх умовах:

Порада 1:

Порада 2:

Порада 3:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *